Gordon Ramsay en Royal Doulton hebben al een aantal serviezen samen ontwikkeld. De laatste op de lijst van deze samenwerking is het Gordon Ramsay Union Street servies. Een heerlijk casual en toch stijlvol en eigentijds servies met als bron van inspiratie Italië. Het servies past geheel bij de ‘down-to-earth’ en de relaxte levensstijl van de Italianen. Nu in de aanbieding: de 12-delige starterset van deze collectie. Hier de info …

Eerbetoon aan familie & vrienden

Union Street heeft een rustieke, rustige uitstraling met een opvallend ontwerp. Deze collectie is een eerbetoon aan de stijl van dineren bij Chef Ramsay als hij thuis is met zijn familie en vrienden. Union Street is gemaakt met als bron van inspiratie de quality-time met familie en vrienden en het delen van lekker eten én goede gesprekken.

De collectie

De collectie bestaat uit diverse producten van diner- en ontbijtborden tot pastaborden, serveerschalen en kleine schaaltjes die voor soep, ontbijt of als presenteerschaaltje gebruikt kunnen worden. Stuk voor stuk fraaie, tijdloze en trendy items die volgens het mix & match principe ook goed onderling gecombineerd kunnen worden.

12-delige set

De Union Street 12-delige set is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk teal en crème. Met deze set heeft u de basis om uw eettafel in stijl en eenvoud aan te kleden. De set bestaat uit:
  • 4 dinerborden (27 cm)
  • 4 ontbijtborden (22 cm)
  • 4 dessertschaaltjes (18 cm)
NU van € 131,- voor slechts € 89,-.

Dit servies is gemaakt van Premium Porselein en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik.

Actie geldig tot ...

Deze aanbieding is geldig van 31 maart t/m 5 mei 2017 of zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want OP=OP.

Dit servies bestellen?

Dat kan snel en gemakkelijk online. Ga naar Royal Doulton Gordon Ramsay Union Street en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen. Weet u nog niet exact wat u wilt hebben? Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we het hele servies staan en kunt u rustig rondkijken.