Het geweldige Villeroy & Boch BBQ Passion servies is een absolute musthave voor barbecueliefhebbers. Dit servies is bekroond met de Red Dot Design Award 2015 en uitgeroepen tot ‘Keuken-innovatie van het jaar 2016’! NU in de aanbieding bij ons met kortingen tot wel 26%. Hier de informatie.

Innovatief servies

Het handige aan dit BBQ Passion servies is dat alle borden (en schalen e.d. ) zo zijn ingedeeld dat vlees, vis, groente en sauzen op hun eigen ‘plaats’ op het bord blijven. Dus geen vleessappen die over het hele bord lopen of sauzen die tussen de groente komen. Nee, niets van dit alles. Ideaal!

Speciale producten

Daarnaast heeft dit servies een aantal opvallende speciale producten die het barbecueën nog gemakkelijker maken, zoals:
  • Een steakbord voor vleesgerechten met 2 vakken voor extra salade of saus
  • Een groentebord met een extra vakje waar eventueel overtollig vet of groentevocht in kan lopen en een extra vak voor dips en sauzen
  • Een bord speciaal voor barbecue worstjes (een mooie langwerpig bord met een extra vak voor bijvoorbeeld mosterd, ketchup, cocktailsaus of andere barbecuesauzen

Compleet servies

Naast deze speciale borden zijn er nog handige aardappelschaaltjes, dessertborden, schaaltjes voor dipsauzen, een drietal prachtige etagères voor sauzen en hapjes, grill-spiesen, serveerschalen, snijplanken en steakmessen. Kortom BBQ Passion is een veelzijdig en compleet servies.

Actie geldt tot ...

Deze aanbieding is geldig van 31 maart t/m 5 mei 2017 of zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want OP=OP.

Meer weten?

Meer weten over dit servies? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam. Online bestellen kan direct via deze site. Ga naar Villeroy & Boch BBQ Passion en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.