Villeroy en Boch produceert naast serviezen ook hele mooie en tijdloze besteksets. Sinds 1748 is dit merk toonaangevend op het gebied van bestek. Bij Annaservies.nl verkopen we ook de meeste Villeroy & Boch besteksets. Deze periode is het 6 persoons (24-delig) bestek genaamd Leonie in de aanbieding. Hier meer informatie.

18/10 edelstaal

Villeroy & Boch Leonie is een trendy bestek met een mooi tijdloos design. Het bestek heeft een mooie glans en is gemaakt van 18/10 edelstaal. Het nikkelgehalte, dat is verwerkt in dit bestek, geeft bescherming tegen voedingszuren en het hoge chroomgehalte maakt dat dit bestek niet roest (het is een RVS bestek). Villeroy & Boch Leonie bestek is vaatwasmachinebestendig.

Actie

Deze periode in de aanbieding is het 24 delige bestek Leonie, bestaande uit:

6 x tafellepel
6 x tafelvork
6 x tafelmes
6 x dessert-koffielepel

Van € 279,60 voor slechts € 69,-

Wees er snel bij

De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij want OP=OP!

Online bestellen

Er zijn meer acties en aanbiedingen op Villeroy & Boch bestekken en serviezen deze periode. Nieuwsgierig? Bekijk hier alle Villeroy & Boch producten online of kom langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we prachtig gedekte showtafels met al deze serviezen en bestekken staan. Geniet van al dit moois en laat je verrassen!