De nieuwe Special van Ariadne at Home genaamd Brocante is weer uit. In deze najaar 2011 editie een stijlvolle vermelding voor AnnaServies.nl in het artikel ‘In vogelvlucht’ over brocante kop en schotels met vogeldessin.

Chelsea van Royal Albert

Als eerste aandacht voor het Chelsea Bird servies van Royal Albert (op pagina 49 & 50). Dit fraai beschilderde servies met vogels vond de stylist van Ariadne at Home bij AnnaServies.

Wedgwood serviezen

Op de volgende pagina’s worden de verzamelserviezen van Wedgwood genoemd. Vorig jaar bracht Wedgwood Cuckoo op de markt met een schattig vogeldessin. Andere recente serviezen met vogels zijn Golden Bird en Jasper Conran Chinoise van Wedgwood.

Wedgwoodspecialiste Anna Servies

Een quote uit het artikel (pag. 53): ‘Hummingbirds (kolibries) en het handbeschilderde Kutani Crane (kraanvogel) zijn twee zeer geliefde verzamelserviezen van Wedgwood. Beide zijn uit productie, maar we vonden het nog bij Wedgwood-specialist Anna Servies, waar je servies kunt kopen uit zowel huidige als vorige collecties. Anna heeft een webshop, maar ook een winkel (www.annaservies.nl).