La Classica Contura is een variant op de nieuwe klassieke collectie van Villeroy & Boch. Een stijlvol, luxueus en modern servies met een uniek design. Een absolute topper voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst en Nieuwjaar! Hier alles over dit fraaie servies.

Grafische elementen

La Classica Contura valt op door de mooie vormgeving, de heldere lijnen en de grafische ornamenten met platina accenten. Het is een expressief geheel met een elegantie die je mag verwachten van een klassiek servies. Combineer dit servies met La Classice Nuova van Villeroy & Boch en creëer de meest indrukwekkende tafelcombinaties ooit.

Premium Bone Porselein

Dit klassieke servies is gemaakt van de hoogwaardige porseleinsoort ‘Premium Bone Porcelain’. Het is praktisch, stevig en tijdloos. Premium Bone China is geschikt voor gebruik in de vaatwasser. Handig!

Kerst 2016

In onze showroom in Leerdam hebben we dit servies helemaal ingericht voor Kerst 2016. Een prachtige tafel met diverse elementen als borden, serveerschalen, kopjes en schotels, dipschaaltjes, bekers, sauskommen, slaschalen en noem maar op. Een feestelijk geheel en een bron van inspiratie voor de aankomende feestdagen.

Meer weten over dit servies?

Kom langs in onze winkel in Leerdam of bestel het servies snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch La Classica Contura en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.