Maak kans op een 16-delig klassiek Wedgwood Blue Bird servies t.w.v. € 345,- en doe mee aan de Libelle Bel & Win actie. In totaal worden er zeven (7) sets weggegeven. Hier alles over deze actie.

Het Blue Bird servies

Wedgwood Blue Bird werd ontworpen ter gelegenheid van het 250-jarig bestaan van Wedgwood Queen’s Ware. Wedgwood kreeg de koninklijke titel voor de kwalitatief hoogwaardige aardewerk producten. Het dessin van deze collectie komt uit oude Wedgwood archieven uit de achttiende eeuw. De nieuwe zachtblauwe invulling van het klassieke dessin geeft het servies een vrouwelijke en moderne uitstraling.

Servies items

Het Blue Bird servies bestaat uit diverse items waaronder diner- en ontbijtborden, bekers, schaaltjes, pastaborden, een schenkkan, ronde serveerschalen en een theepot. Een compleet servies voor een prachtig gedekte tafel.

De 16-delige starterset bestaat uit:
  • 4x dinerbord
  • 4x ontbijtbord
  • 4x dessertschaaltje
  • 4x beker

Bel & Win actie Libelle

Meedoen? Bel voor vrijdag 21 oktober 2016 naar 0909-505 03 83 (€0,80/min). U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort dan meteen of u hebt gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen niet bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op klantenservice.sanoma.nl. Meer informatie over het servies leest u op www.annaservies.nl.

U steunt Natuurmonumenten

De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal €0,45 per gesprek komen ten goede aan Natuurmonumenten, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van de bijzondere unieke Nederlandse natuur!