Geniet van mediterrane flair en lekkere gerechten met dit prachtige Artesano Provencal Lavendel servies van Villeroy & Boch. Een servies met een aantrekkelijke bloemendessin, zodat uw culinaire creaties mooi uitkomen op het bord. De serie combineert goed met de andere Villeroy en Boch Artesano serviezen. Hier alle informatie.

Een heel compleet servies

Het Artesano Provencal Lavendel servies bestaat uit onder andere borden, ruime schalen voor bijvoorbeeld een frisse salade, mooie kommen voor stokbrood of antipasti en natuurlijk bekers, melkkannetjes, kop en schotels en nog veel meer. Kortom een heel volledig servies voor dagelijks gebruik.

De sfeer van Zuid-Frankrijk

Artesano Provencal Lavendel past perfect bij het eerder door het eerder uitgebrachte Artesano Provencal Verdure servies van Villeroy en Boch en bestaat uit verfijnde lavendeltwijgjes met donkerrode knoppen tegen een achtergrond van violette schaduwen. De sfeer van Zuid-Frankrijk wordt goed weerspiegeld in dit kleurrijke servies.

Dagelijks gebruik

Villeroy en Boch Artesano Provencal Lavendel is geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Deze lijn combineert goed met Artesano Original, Artesano Provencal Verdure en Artesano Hot Beverages.

Het gehele Artesano Provencal Lavendel servies is verkrijgbaar bij ons. Wij hebben alle items op voorraad. Kom langs en bekijk het servies in onze showroom of bestel de items online.