Royal Doulton 1815 is een reeds bestaande collectie van dit bekende Engelse merk. Maar nieuw is de ‘Bright Colours’ lijn die onlangs geintroduceerd is. In het kort wordt deze collectie ook wel ‘Royal Doulton 1815 Brights’ genoemd. De Brights collectie heeft opvallende kleuren die goed combineren met andere serviezen van Royal Doulton. Sinds kort ook verkrijgbaar in onze (web)winkel. Hier alle informatie over Royal Doulton 1815 Brights.

Geschiedenis

Het 1815 servies is vernoemd naar het oprichtingsjaar van Royal Doulton: dit was in 1815. John Doulton startte in dat jaar het (inmiddels) wereldberoemde merk in aardewerk en keukengerei. Naast de bestaande 1815 collectie en de tapas lijn is er nu dus ook de Bright Colors uitvoering.

1815 Brights

Het servies is gemaakt van aardewerk en herkenbaar aan de mooie stoere lijnen van het design. Het porselein is duurzaam en vaatwasmachine- plus magnetronbestendig.

De collectie

De 1815 Brights collectie bestaat uit diverse borden, schaaltjes en bekers. De collectie is heel divers zowel in vormen als kleuren. Een leuk, vrolijk en stoer servies dat iedere gedekte tafel een heel eigen look & feel geeft.

Meer weten over 1815 Brights?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we het hele servies staan en kunt u rustig rondkijken. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel de items dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Royal Doulton 1815 Brights en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.