Met trots presenteert Villeroy en Boch hun nieuwe servies: Artesano Provencale Verdure servies. Serviesgoed met de unieke Artesano vormgeving en het Joie de Vivre gevoel qua design. Hier de informatie en foto’s …

Landelijk en vrolijk

Met Artesano Provencale Verdure combineert Villeroy en Boch vakmanschap met originaliteit. De Provençaalse flair van dit servies is heel herkenbaar en geeft uw eettafel een landelijk, vrolijk en wellicht ook een beetje een vakantiegevoel. Het servies is gemaakt van hoogwaardig Premium Porselein en is vaatwasmachinebestendig.

Ontwerpster

Artesano Provencale Verdure is ontworpen door de beroemde Belgische kunstenaar Isabelle de Borchgrave. Het design is origineel, speels en heeft een frisse, landelijke stijl. De afbeeldingen van wilde rozen, violet knoppen, rozemarijn en groene ranken doen denken aan de Provence en de manier van leven daar. Geniet van ieder moment aan tafel met dit prachtige servies!

Collectie

Het servies is heel compleet en bestaat o.a. uit borden, bekers, kopjes, dipschaaltjes, kommen, pasta- en pizzaborden, slaschalen, visborden en nog veel meer.


Bekijk het gehele Artesano Provencale Verdure servies hier online en indien gewenst kan men ook direct bestellen.