Villeroy & Boch heeft een prachtig assortiment serviezen in allerlei stijlen van modern en trendy tot klassiek en traditioneel. Tijdens de feestdagen geven we 30% korting op heel veel Villeroy en Boch serviezen. Hier een overzicht van deze spetterende actie.

Nieuwe, trendy lijnen met korting tot 30%

De laatste jaren zijn er een aantal nieuwe lijnen geïntroduceerd waaronder de Anmut serie, de Artesano serie, de Caffe Club serie en natuurlijk populaire witte serviezen zoals Cera, Flow, Modern Grace, New Wave, New Cottage Basic en ga zo maar door. Al deze serviezen zijn stijlvol, tijdloos en gemaakt van Premium porselein en daardoor vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Handig!

Andere lijnen ook met 30% korting

Maar ook op alle andere lijnen van Villeroy & Boch, behalve de nieuwe serviezen, geldt een korting van 30%. Denk aan Amazonia, Cottage, French Garden, Ivoire, Mariefleur Basic & Mariefleur Gris, Petite Fleur, Vieux Luxembourg en Wildrose.

Kom langs

Er zijn meer acties en aanbiedingen op Villeroy & Boch producten en serviezen. Nieuwsgierig? Bekijk hier alle Villeroy & Boch serviezen online of kom langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we prachtig gedekte showtafels met al deze serviezen in echte kerstsfeer. Geniet van al dit moois en laat je verrassen!