Pasta eten wint weer terrein. In veel diëten werd een bord pasta vermeden vanwege het hoge percentage koolhydraten en calorieën, maar tegenwoordig mag het weer. De trend is volkoren of zelfgemaakte pasta met heel veel verse ingrediënten. En dit alles serveer je natuurlijk op het stijlvolle en trendy Pasta Passion servies van Villeroy & Boch!

Red Dot Design

Net als BBQ Passion en Pizza Passion werd ook Pasta Passion bekroond met de Red Dot Design Award 2015 en uitgeroepen tot ‘Keuken-innovatie van het jaar 2016’! Een mooi compliment voor dit innovatieve en trendy servies.

Pastaborden

De pastaborden zijn ergonomisch, innovatief en stijlvol. De borden hebben een praktisch inkeping waar je het bestek in kan leggen, zodat het niet wegglijdt. En het spaghettibord heeft een ‘holletje’ waar je je spaghetti (of andere soort ‘lange’ pasta) in kan ronddraaien. Zo kan je gemakkelijk pasta eten met alleen een vork. Een lepel of mes is overbodig, handig!

Pastabord L

Pastabord L heeft een slimme hoge rand waarmee je pasta’s, zoals Penne of Farfalle, gemakkelijk op je vork schuift. Er is ook een M uitvoering die geschikt is voor kleinere porties pasta.

Serveer schaal

Er is ook een handige, langwerpige, platte schaal met een opstaande rand ideaal voor bijvoorbeeld lasagne. De schaal is ovenvast en de opstaande rand voorkomt dat de saus van het bord afloopt.

Keramisch rasp

Parmezaanse kaas is vrijwel bij iedere pasta een must. Daarom ontwierp Villeroy & Boch voor Pasta Passion een speciale keramische rasp met bijpassende kom.

Bestel het Pasta Passion servies direct online of kom langs in onze winkel in Leerdam. Daar hebben wij een ruime voorraad van dit Villeroy & Boch servies en kunt u zelf bepalen welke combinatie van borden en schalen u wilt.