Het 1815 servies is een leuk, trendy en tijdloos servies in originele patronen en met de hand vormgegeven. Het servies is verkrijgbaar in diverse kleuren en te gebruiken als gewoon servies of als hapjes- en tapasservies! Nieuwsgierig? Hier de informatie.

Oprichting

Met dit servies neemt Royal Doulton je mee naar 1815. Dit is het jaar dat John Doulton zijn bedrijf oprichtte. Het 1815 servies is een ode aan dit jaar en ieder artikel is voorzien van een 1815 reliëf-stempel.

Porselein

Het 1815 servies van Royal Doulton bestaat uit o.a. bekers, borden, schaaltjes en kop en schotels. Alle servies items zijn gemaakt van porselein, maar zien eruit alsof ze gemaakt zijn van zacht en natuurlijk aardewerk. Het servies is verkrijgbaar in verschillende tinten zoals zachtblauw, wit/crème en anemoon rood.

Het servies is geschikt voor gebruik in de magnetron en de vaatwasmachine.

ACTIE

Gedurende de actieperiode geven we ruime korting op de 16-delige starterset in anemoon rood (van € 129,-, NU voor € 79,-).

Let op

Voor alle aanbiedingen geldt: geldig van 8 juli t/m 15 augustus 2016 of zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want OP=OP. Bestel direct online of kom langs in onze showroom!