Royal Doulton heeft de afgelopen periode een aantal mooie, nieuwe collecties uitgebracht die helemaal aansluiten op de hedendaagse kook- en interieur trends. Een nieuwe collectie is het Royal Doulton Olio servies ontworpen door Barber en Osgerby. Een prachtige collectie van tijdloze items met aardse tinten en een chique uitstraling. Hier alle informatie.

Het internationaal gerenommeerde designersduo Edward Barber en Jay Osgerby hebben sinds 1996 een studio in London. Hun passie? Respect en begrip voor het Britse handwerk verwerken in hun hedendaagse ontwerpen.

Olio collectie

En dat is ook précies wat ze voor Royal Doulton gedaan hebben met de Olio collectie. Dit servies is een combinatie van aardse tinten, tijdloos design en gedegen aardewerk afgemaakt met mooie houtelementen die het geheel een stijlvolle en luxe uitstraling geven.

Servies items

Het servies bestaat uit diverse items waaronder diner- en ontbijtborden, bekers, dipschaaltjes, een melk en suiker set, houten onderborden, schaaltjes, pastaborden en pastaschalen, platte en ronde serveerschalen, theepotten en mooie schenkkannen. Een compleet servies voor een prachtig gedekte tafel.

Kleuren

Het servies is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, olijfgroen en terracotta. Een mooi kleurenpalet dat je gemakkelijk kan mixen en matchen. Een aantal items van het serviesgoed hebben ongeglazuurde delen. "Het ongeglazuurde zwart en terracotta aardewerk heeft een nog sterker gevoel van met de hand vervaardigde keramiek en traditionele werkmethodes," aldus Barber."

Meer weten over dit servies? Kom langs in onze winkel in Leerdam of bestel het servies snel en gemakkelijk online. Ga naar Royal Doulton Olio, selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.