Voor de échte barbecue liefhebbers is er dit geweldige nieuwe servies van Villeroy & Boch: BBQ Passion. Een servies met een innovatief design. Dit servies is bekroond met de Red Dot Design Award 2015 en uitgeroepen tot ‘Keuken-innovatie van het jaar 2016’! Nieuwsgierig? Hier alles over het nieuwe BBQ Passion!

Slim design

Alles borden en items van BBQ Passion hebben een slim design dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld het vlees een eigen plaats op het bord heeft en vis en groente mooi knapperig blijven. En dat is cruciaal voor overheerlijke barbecue gerechten. BBQ Passion is een servies voor iedereen die dol is op barbecueën.

Steakbord L

Het steakbord is een ideaal barbecuebord voor vleesgerechten zoals steaks. Het heeft 2 vakken voor extraatjes zoals salades en sauzen. Zo blijft de pure barbecue-smaak van het vlees behouden omdat de vleessappen niet met sauzen, salades of andere extraatjes vermengen.

Barbecue groentebord

Ideaal is dit barbecuebord speciaal voor groente. Het bord heeft een extra vakjes waar eventueel overtollig vet of groentevocht in kan lopen en een extra vak voor dips en sauzen.

Worstbord

Een fraai bord met een prachtig langwerpig design ideaal voor barbecue worstjes. Het bord heeft een extra vak voor bijvoorbeeld mosterd, ketchup, cocktailsaus of andere barbecuesauzen.

Naast de diverse borden zijn er nog handige aardappelschaaltjes, dessertborden, schaaltjes voor dipsauzen, een drietal prachtige etagères voor sauzen en hapjes, grill-spiesen, serveerschalen, snijplanken en steakmessen. Kortom een veelzijdig en compleet servies voor iedereen die geniet van barbecueën.
Kom langs of bestel online
Wilt u dit BBQ Passion servies bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam. Online bestellen kan direct via deze site. Ga naar BBQ Passion, selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.