Speciaal voor koffieliefhebbers produceert Villeroy & Boch het Caffè Club servies. Een waar feest voor mensen die houden van koffie. De Caffè Club collectie is namelijk een enorm uitgebreid koffieservies in vele kleuren en dessins. Een heerlijk koffieservies om optimaal te genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Hier meer over Villeroy & Boch Caffè Club.

Kenmerken

Caffè Club bestaat uit kopjes, schoteltjes en bekers gemaakt van Premium Porselein. Dit koffieservies is geschikt voor magnetron en vaatwasmachine en te gebruiken bij koffiemachines, capsule- en koffiepadapparaten.

Mix & Match

Met Caffè Club creëert Villeroy & Boch een uniek concept! De verschillende prints, dessins, kleuren en modellen maken deze collectie extra spannend. Mix & Match de verschillende stijlen van Caffè Club en creëer zo een heel eigen stijl met een vrolijk, eigentijds en kleurrijk koffieservies als resultaat.

De verschillende dessins binnen het Caffe Club servies hebben ook verschillende namen, te weten:
- Fiori (nieuw)
- Floral (berry, caramel, cornflower, peppermint, steam en vanilla)
- Floral uni (berry, caramel, cornflower, peppermint, steam en vanilla)

De producten uit de Caffe Club collectie zijn ook geschikt voor professioneel gebruik. Bekijk het gehele Villeroy & Boch servies hier op onze site.