Maak je eettafel tijdens Kerst 2016 nog feestelijker met een geweldig kerstservies van bijvoorbeeld Villeroy & Boch. Onder de naam ‘Villeroy & Boch Christmas’ vind je verschillende leuke kerstserviezen met ieder een eigen doel. Hier alle kerstserviezen op een rijtje.

Winter Bakery Delight

Het ideale servies voor alle taarten en baksels die je rond de feestdagen op tafel set. Het kerstservies Winter Bakery Delight bestaat uit een grote verscheidenheid aan schaaltjes, potten en etagères.

Toy’s Delight

Een vrolijk en speels servies dat helemaal past bij de kerstsfeer in huis. Het past helemaal bij de dagen voor Kerst en natuurlijk de kerstdagen zelf. Het servies Toy's Delight bestaat uit een verscheidenheid aan elementen zoals suikerpotten, theelichten, een theepot, slaschalen, serveerschalen, borden, soepkoppen, sauskommen, ontbijtsetjes, kandelaars en ga zo maar door. Een heel compleet servies voor een gezellige kerst!

Kerstballen

Er is ook een echte porseleinen kerstballen collectie verkrijgbaar van Villeroy & Boch, genaamd Christmas Balls. Stuk voor stuk prachtig beschilderd en zeer decoratief zowel in de boom als gewoon in huis. Het leuke is dat deze kerstballen ‘open’ kunnen. Tip: gebruik ze als bijv. cadeauverpakking voor een klein, origineel kerstcadeautje.

Christmas Toy en nog veel meer

Naast de serviezen en de kerstballen heeft Villeroy & Boch nog een aantal andere leuke kerst-series in de collectie zoals Christmas Toys, Fairytale Park, Mini Christmas Village, Nostalgic Dreams, My Christmas Tree, Nostalgic Melody, Star Bowls en Winter Specials.

Kom langs ...

Nieuwsgierig? Bekijk de Villeroy & Boch Christmas lijnen hier online of kom langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we prachtige gedekte showtafels met al deze serviezen in echte kerstsfeer. Geniet van al dit moois en laat je verrassen!