Niet alleen in Italië, maar overal ter wereld genieten we van pizza! Speciaal voor de pizza liefhebbers introduceerde Villeroy & Boch het nieuwe Pizza Passion servies! Speciaal voor diegene die op een eenvoudige, maar stijlvolle manier van hun pizza willen genieten.

Red Dot Design

Dit servies is, net als alle andere Passion serviezen (BBQ Passion en Pasta Passion) bekroond met de Red Dot Design Award 2015 en uitgeroepen tot ‘Keuken-innovatie van het jaar 2016’!

Pizza borden

De serie Pizza Passion bestaat uit grote, ronde pizzaborden, extra platte pizzaborden, een pizza snijplank met bijpassend bord en nog veel meer. Alle borden van Pizza Passion zijn ultradun. Het grote voordeel hiervan is dat deze borden niet wiebelen bij het snijden van de pizza.

De pizzaborden hebben inkepingen aan de rand die je helpen om de pizza in gelijke stukken te snijden, ideaal!

Pizza Party plank

De kleinere, ronde ‘party-plank’ is gemaakt van hout en heeft vier pizza porties in bijpassend keramiek. De pizza kan je gemakkelijk op de bamboe plank snijden en in kleinere pizza porties snel uitserveren. Handig op een feestje. De bamboe snijplank zorgt er daarnaast voor dat je de pizza gemakkelijk uit de oven kunt halen.

Pizza topping set + pizza steen

De topping set bestaat uit verschillende kommetjes die ideaal zijn om ingrediënten als gehakte uitjes, kappertjes en andere garnering voor de pizza in te doen. De pizza steen kan zo de oven in en maakt het Pizza Passion servies compleet.

Kom langs of bestel online

Wilt u dit servies bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam. Online bestellen kan direct via deze site. Ga naar Villeroy & Boch Pizza Passion, selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.