Een servies om op slag verliefd op te worden: Quinsai Garden! Dit nieuwe porseleinen servies combineert exotische bloemen met het puristische en fraaie design van Modern Grace. Dit koffie- en eetservies is een aanwinst voor iedere tafel. Hier meer foto’s en informatie.

Marco Polo

Quinsai was de stad aan het eindpunt van de zijderoute in het Verre Oosten en de lievelingsstad van Marco Polo. De bekende koopman uit Venetië beschreef de toenmalige hoofdstad van de zuidelijke Song dynastie (tegenwoordig Hangzhou genoemd) zo euforisch. Hij was duidelijk onder de indruk van de exotische bloemenpracht en schoonheid van de tuinen in Quinsai.

Betekenis bloemen

Dit servies is een ode aan de tuinen van Quinsai waar niets aan het toeval werd overgelaten. Iedere bloem had een diepere betekenis: de pioenroos stond voor welvaart en noblesse, de camelia voor vrijgevigheid, de chrysant symboliseert uithoudingsvermogen, moed en een lang leven en de magnolia eert de keizer en toont een bijzonder respect voor mooie vrouwen.

Het servies

De verschillende ontwerpen van Quinsai Garden zijn perfect op elkaar afgestemd. Overdaad schaadt en dat zie je terug bij dit servies. De borden hebben een subtiel detail van een bloem en zijn verder afgewerkt met een fraai paisley-patroon. Hetzelfde geldt voor de serveerschalen en alle andere stukken van dit prachtige servies.

Verkrijgbaar bij Annaservies.nl

Quinsai Garden is gemaakt van Bone China porselein nu ook verkrijgbaar bij Annaservies. We leveren dit servies uit voorraad, zo heeft u het snel in huis.

Bekijk hier onze gehele collectie of kom langs in onze winkel in Leerdam om dit fraaie servies zelf te bewonderen.