Barbecue liefhebbers die willen genieten van gegrild voedsel in stijl zullen verrukt zijn over het nieuwe Villeroy & Boch Ultimate BBQ servies. Een prachtig servies in lijn met en goed te combineren met de zeer populaire Artesano en New Wave serviezen.

Wit porselein

Het design van Ultimate BBQ is klassiek en rustiek gemaakt van wit porselein. De collectie omvat klassieke steakborden, praktische kommetjes voor sausjes, dips of bijgerechtjes en diverse serveerschalen met richels en vakjes voor de lekkerste grillgerechten.

Slim ontworpen

Het hoogwaardige porselein houdt warmte vast, zodat vlees en vis langer vers en mals blijven. De dessert- en braadworstborden zijn handig in gebruik en slim ontworpen zodat je er ze ook kunt gebruiken om staand te eten, ideaal! De topper is de Ultimate BBQ etagère, een blikvanger en handig om schaaltjes met dips en bijgerechten in te plaatsen.

Ultimate BBQ servies

Het Ultimate BBQ servies bestaat uit o.a. de volgende modellen:
• Braadworstborden
• Dip schaaltjes
• Kruidenschaal
• Serveerschaal L
• Serveerschaal XL
• En natuurlijk prachtige steakborden in de maten M, L en XL

Originele cadeaus en geschenken

Bent u op zoek naar een leuk cadeau om mee te nemen naar een barbecue feest bijvoorbeeld, kom dan langs of bestel barbecue artikelen online. Zo hebben we prachtige steakmessen, serveerschalen en andere originele cadeau-ideeën bij AnnaServies.nl. En natuurlijk hebben we het hele Ultimate BBQ servies op voorrraad. Kom langs of bestel online.