Het Villeroy en Boch Artesano Original serviesgoed is sinds kort ook verkrijgbaar bij Annaservies.nl. Deze prachtige collectie combineert vakmanschap met mooie materialen en een strak, tijdloos design. Tijdens de introductie gelden er een aantal leuke aanbiedingen. Hier de info …

Natuurlijke materialen

Artesano Original staat voor het natuurlijke leven. Voor mensen die kiezen voor een eigentijdse levensstijl één met de natuur. Het servies heeft een uniek, klassiek design met een landelijke stijl en moderne interpretatie.

Dagelijks gebruik

Het servies is veelzijdigheid, heeft geavanceerde vormen, zonder afbreuk te doen aan functionaliteit. Ideaal voor dagelijks gebruik en altijd de juiste keuze voor iedere gelegenheid.

Het Artesano servies

Het Artesano servies is een combinatie van premium porselein met natuurlijke materialen zoals acacia hout, kurk en leisteen. Een prachtig geheel dat iedere tafel een unieke aantrekkingskracht geeft.

Collectie

Het servies is heel compleet en bestaat o.a. uit Antipastiborden, een hele mooie etagere, barbecueborden, bekers, kopjes, ontbijt-, diner- en diepe borden, dipschaaltjes, kommen, pasta- en pizzaborden, kannen, slabestek, slaschalen en serveerplanken en nog veel meer.


Bekijk het gehele Artesano Original servies hier online en indien gewenst kan men ook direct bestellen.