De herfst staat in het teken van de Villeroy & Boch SALE maanden bij AnnaServies.nl. Tot 3 november a.s. gelden er diverse acties waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 40% op Villeroy en Boch serviezen. Welke serviezen? Dat leest u hier.

Kortingen

Zoals gezegd lopen er diverse acties bij Villeroy & Boch waardoor het voordeel kan oplopen tot wel 40% korting. Ideaal voor diegene die een nieuw servies zoeken of nog een aanvulling op het bestaande servies wensen. Onderstaand meer informatie over welke serviezen in de aanbieding zijn.

Over Villeroy & Boch servies

Villeroy en Boch servies is erg gewild. Waarom? Het serviesgoed is eigentijds en toch tijdloos. De serviezen hebben stuk voor stuk bijzondere ontwerpen en combineren onderling heel goed met elkaar. Daarnaast zijn alle serviezen vaatwasmachine- en magnetron bestendig, handig!

Serviesgoed kopen?

Interesse in één van de andere Villeroy en Boch serviezen? Check onze site en bekijk alle lijnen van Villeroy & Boch; stuk voor stuk prachtige serviezen met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.