De maand juni 2013 is SALE maand bij AnnaServies.nl. Wij bieden hoge kortingen op diverse populaire serviezen zoals het Villeroy en Boch New Wave servies. Check hier de aanbiedingen.

New Wave servies

Het Villeroy en Boch New Wave servies is erg populair. Dit servies is één van de Metropolitan serviezen van Villeroy en Boch, net als Flow, Cera en Urban Nature. Deze serviezen vallen op door hun bijzondere ontwerpen en combineren onderling prima met elkaar. Net als de andere serviezen is ook het New Wave servies vaatwasmachine- en magnetron bestendig, handig!

Aanbiedingen

Goed, de aanbieding! Gedurende de maand juni geldt tot wel 35% korting op diverse New Wave combinaties zoals bijv. een 24-delig startset 6-persoons van 503,40 voor 325,00.

Let op: de aanbiedingen zijn geldig van 31 mei tot eind juni 2013 of zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij want OP=OP.

Villeroy & Boch serviezen

Interesse in één van de andere Villeroy en Boch serviezen? Check onze site en bekijk alle lijnen van Villeroy & Boch, stuk voor stuk prachtige serviezen met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.