Bij een gezellig paasontbijt of een paasbrunch hoort natuurlijk wel een leuk gedekte tafel in lenteachtige kleuren om het paasfeest helemaal compleet te maken. Villeroy en Boch biedt mooie paasserviezen van hardporselein die ook in de vaatwasser en magnetron kunnen, handig! Hier de inspiratie …

Farmers Spring servies

Haal de lente in huis en maak je paastafel klaar voor het paasfeest met dit levendige, gezellige Farmers Spring paasservies. Gemaakt van Premium Porselein en met oog voor detail versierd, mooie combinatie van kwaliteit en design. Dit servies is vaatwasserbestendig en kan in de magnetron, dus heerlijk genieten met het hele gezin.

Onderdelen servies

Villeroy en Boch Farmers Spring heeft een hele reeks aan artikelen o.a. bekers, schaaltjes, een botervloot, brunchschalen, diepe borden, ontbijtborden en dinerborden, dessertschaaltjes, eierdoppen, een 2-laagse etagère, gebakschaaltjes, koffiekopjes en –schotels, melkkannetjes, peper- en zou strooiers en nog veel meer. Kortom een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, mix en match en stel zo eenvoudig je eigen paasservies samen.

Easter Delight

Vrolijke kleuren, mooie bloemen, kuikens en konijntjes; kortom het Easter Delight servies brengt je helemaal in de paassfeer! Speels, elegant en smaakvol gedecoreerde servies stukken maken van je tafel een waar feest!

Mix en match

Ook dit servies bestaat uit een verscheidenheid aan serviesstukken zoals borden in alle soorten en maten, schaatljes, serveerschalen, eierdoppen met fraaie versieringen, bekers, kop en schotels en noem maar op. Check hier het Easter Delight servies. Tip: dit servies is goed te combineren met het Farmers Spring Servies. Zo stel je simpel en gemakkelijk het ideale servies samen.

Meer inspiratie van Villeroy & Boch vind je op onze site bij Villeroy en Boch Spring.