Het Wedgwood Edme serviesgoed is erg populair. Waarom? Het is een tijdloos servies gemaakt van Queen’s Ware. Dit materiaal is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Op zoek naar een mooie aanbieding? Bij Annaservies.nl nu tot 30% korting op het Wedgwood Edme servies.

Historie

Het Edme servies is – zoals gezegd - gemaakt uit Queen’s Ware. Dit materiaal werd in de 18e eeuw door Josiah Wedgwood ontworpen. Ook het design van Wedgwood Edme is historisch en dateert uit de Art Deco periode van de jaren ’20. Het servies is dan ook tijdloos, want anno 2013 is het nog altijd strak, stijlvol en helemaal van nu.

AANBIEDING

Goed, de aanbieding … NU tot 30% korting op het gehele servies. Dus mist u nog een kop en schotel, beker, bord of papschaaltje? Dan kunt u die nu mooi aanvullen tijdens deze actieperiode. Het scheelt al gauw € 3,- tot € 5,- op een item. En dan is het snel verdiend.

Bestel online

Wilt u gebruik maken van de aanbieding en online uw losse items bestellen? Dat kan. Ga naar de overzichtspagina van Wedgwood Edme. Alleen de aantallen invullen, de gegevens in de winkelwagen invullen en klaar bent u!



* LET OP: Deze aanbieding loopt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 30 april 2013.