Nieuw bij Annaservies.nl is het allernieuwste Wedgwood servies namelijk: Wedgwood Jasper Conran Floral. Een prachtig, fris en stijlvol servies met een fraai design. Floral is pas nét in 2017 geïntroduceerd en nu ook verkrijgbaar in onze (web)winkel. Hier alle informatie over Jasper Conran Floral.

Jasper Conran Floral van Wedgwood is geïnspireerd door Jasper’s liefde voor kleur, bloemen en de prachtige Engelse tuinen die vooral in het voorjaar vol staan met geurige rozen, volop bloeide pioenrozen en prachtige kleurrijke sering.

Het Floral servies

De Floral collectie bestaat uit gewoon servies, theeservies en andere servies items. Dit servies is, dankzij de contrasterende kleuren en het fraaie design, uitermate geschikt om te mixen en matchen met bijvoorbeeld het zuiver witte Jasper Conran White servies of andere serviezen uit de Wedgwood collectie.

Cadeau items

Dit servies heeft ook een paar leuke cadeau items zoals theekopjes en schotels en mini mokken. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Dagelijks gebruik

Het servies is magnetron en vaatwasmachine bestendig en daardoor geschikt voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van Fine Bone China porselein.

Meer weten over het Floral servies?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we het hele servies staan en kunt u rustig rondkijken. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel de items dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Wedgwood Jasper Conran Floral en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.