De nieuwe collectie Colourful Life van Villeroy & Boch is een prachtig servies met nieuwe, frisse en levendige kleuren. Dit servies is ontworpen door de bekroonde Scandinavische interieurontwerper Gesa Hansen. Zij liet zich inspireren door de kleuren van ieder seizoen. Met Colourful Live heb je het hele jaar door gepaste kleuren op de eettafel. Hier alles over dit nieuwe, kleurrijke servies.

Kleuren

Het servies heeft een lichte basis waarbij het lijkt alsof de kleuren, met een brede penseelstreek, op de randen van de borden en kopjes zijn geschilderd. De kleuren hebben prachtige namen als Winter Sky en Lemon Pie. In totaal zijn er zes frisse, perfect op elkaar afgestemde kleuren, waardoor je naar hartenlust kunt mixen & matchen met dit servies.

Collectie

De collectie bestaat uit elf basisproducten, namelijk: koffie en espresso kopjes met schoteltjes, ontbijt-, diner-, soep- en pastaborden, greep loze mokken, eierdopjes en mokken met oor. Ieder basisproduct is in de zes kleuren verkrijgbaar.

Zes kleuren

De zes kleuren van Colourful Life zijn:
  1. Green Apple
  2. Lemon Pie
  3. Berry Fantasy
  4. Natural Cotton
  5. Winter Sky
  6. Cozy Gray

Dit servies is gemaakt van Premium Porselein en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik.

Dit servies bestellen?

Dat kan snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Colourful Life en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen. Weet u nog niet exact wat u wilt hebben? Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we het hele servies staan en kunt u rustig rondkijken.