Villeroy & Boch glazen zijn - naast servies en bestek – prachtig qua design en volledig afgestemd op het product waar het voor is. Neem de Villeroy & Boch wijnglazen: deze hebben stuk voor stuk een aangepaste vorm zodat de witte wijn, rode wijn of champagne optimaal smaakt. Een uitblinker in de Villeroy en Boch glazen collectie is de Ovid serie. Stijlvolle kristallen glazen en nog betaalbaar ook!

Wijnglazen

De Villeroy & Boch Ovid serie bestaat uit witte wijnglazen, rode wijnglazen, champagneglazen en waterglazen. Kijken we naar de wijnglazen dan zijn de rode wijnglazen nét iets breder dan de witte wijnglazen. Waarom? Dit is een speciaal ontwerp waarbij de rode wijn voldoende ‘lucht’ krijgt als deze in het glas zit. De geur van de aromatische rode wijn komt in een breed wijnglas beter uit. Vandaar dat de vormen tussen rood en wit bij deze serie verschillen.

Witte wijnglas

Witte wijnglazen zijn bij de Ovid serie dus iets smaller, zo blijft de witte wijn (dankzij het smalle glas) langer koel.

Algemeen

De Villeroy & Boch glazen zijn gemaakt van kristal en hebben de juiste vorm voor het juiste gebruik. Daarnaast zijn alle glazen vaatwasmachine bestendig. Handig!

AANBIEDING

- Set van 4 witte wijnglazen nu € 16,90
- Set van 4 rode wijnglazen nu € 16,90
- Set van 4 champagneglazen nu € 16,90
- Set van 4 waterglazen nu € 16,90
- 12-delige set (4x wit, 4x rood, 4x champagne) nu € 44,90

De glazen worden per 4 stuks verpakt en geleverd.

Villeroy & Boch glazen

Wilt u Villeroy en Boch glazen kopen? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam of bestel de Ovid glazen snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Ovid, selecteer de items die u wilt hebben, vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.