Het For Me servies van Villeroy & Boch is een praktisch, elegant en veelzijdig servies. Schitterend in combinatie met andere (kleurrijke) serviezen. Dankzij het simpele, witte dessin en de rechte lijnen past dit servies in iedere keuken en op iedere tafel. Tot en met eind maart bij Annaservies.nl verkrijgbaar met 25% korting!

Talrijke mogelijkheden

De For Me-collectie is uiterst veelzijdig. Je kunt enkele objecten kiezen voor gebruik in de keuken, maar natuurlijk ook voor het hele servies gaan. Het servies heeft verschillende startersets, maar ook handige sets als aanvulling op bestaande serviezen.

For Me

For me heeft een trendy, landelijk design en is geschikt voor zowel gebruik in de vaatwasser als in de magnetron.

Aanbieding

Naast een korting van 25% op alle losse onderdelen geldt er ook deze prachtig aanbieding op het 30-delige basisset. De set bestaat uit:

6 x Dinerbord
6 x Diep bord
6 x Ontbijtbord
6 x Koffiekop
6 x Koffieschotel

Nu verkrijgbaar voor slechts € 225,- (van 303,60). Deze actie is geldig t/m 31 maart 2017. Wees er snel bij want OP=OP.

Meer weten?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we alle serviezen staan en kunt u rustig rondkijken. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel het servies dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch For Me en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.