Een nieuwe trend op het gebied van serviezen is: blauw-wit. Een leuke, frisse trend die de tafelaankleding er gelijk heel anders uit laat zien. Kies voor een servies met bijvoorbeeld opvallende, hippe prints en een trendy look. Of misschien wel voor een iets meer klassieke print in blauw-wit. Deze combinatie combineert geweldig goed met bijvoorbeeld een stijlvol wit servies. Inspiratie nodig? Hier 6x blauw-wit in zowel moderne als klassieke designs.

1. Pacific

Pacific van Royal Doulton heeft als bron van inspiratie de zee. Een lekker fris en eigentijds servies met verschillende dessins en prints in blauw-wit. Kies je voor stippen, strepen, spatvlekken, cirkels of andere patronen? Mixen en matchen kan natuurlijk ook. Zowel onderling als met andere (witte) serviezen. Pacific is een echte hardloper uit de Royal Doulton collectie.

2. ED Ellen DeGeneres Blue Dinnerware

De Royal Doulton serviezen van Ellen DeGeneres hebben als bron van inspiratie Ellen’s liefde voor ambachtelijke, maar toch eenvoudige ontwerpen. Dit servies is ideaal om een eigen stijl te ontwikkelen en een eigen sfeer neer te zetten in huis. Ellen's Blue Dinnerware bestaat uit verschillende lijnen waaronder de Polar Blue Dots serie, Brushed Glaze Cobalt Blue of Polar Blue, Chevron Cobalt Blue plus de Kindness en Love serie. Een eigentijds en trendy servies dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

3. Gordon Ramsay Maze

Het Gordon Ramsay Maze serviesgoed is het voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen de welbekende chefkok Gordon Ramsay en servies fabrikant Royal Doulton. Het Maze servies heeft een moderne, eigentijds uitstraling en is verkrijgbaar in 5 kleuren waaronder blauw en denim. Het Maze servies is van horeca kwaliteit, het is vaatwas- en magnetronbestendig. Ideaal voor dagelijks gebruik! De Maze collectie bestaat uit o.a. borden, bekers, kop & schotels, schaaltjes, pastaborden, serveerschalen en natuurlijk complete sets.

4. Colourful Life

Een kleurrijk leven begint bij Villeroy & Boch met de kleurige ontbijtborden en koffiekoppen. Dit zien we terug bij de Colourful Life-collectie verkrijgbaar in zes opvallende kleuren waaronder blauw. De zes kleuren van de Colourful Life collectie zijn volledig op elkaar afgestemd, mixen en matchen is dan ook geen probleem. Door het gebruik van frisse kleuren is deze collectie ook nog eens geschikt voor dagelijks gebruik.

5. Casale Blu

Dit servies geeft je tafel een sfeervolle Mediterrane look. Casale Blu van Villeroy & Boch kenmerkt zich door mooie blauwtinten in vier verschillende dessins. Het servies combineert bijzonder goed met het Artesano Original servies van Villeroy & Boch en is helemaal van nu.

Een van deze blauw-wit serviezen kopen?
Dat kan snel en gemakkelijk online. Wilt u de serviezen eerst zien? Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we alle serviezen ruim op voorraad.