Villeroy & Boch Cooking Elements is een servieslijn met mooie artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Een absolute topper is deze ovenschaal met deksel van Cooking Elements. Nu in de aanbieding bij Annaservies.nl. Hier meer informatie.

Cooking Elements

Deze serie is een complete collectie met multifunctionele artikelen van ovenschalen en serveerschalen tot containers voor opslag in de koelkast. Het ideale is dat alle items stapelbaar zijn en daardoor heel geschikt voor gebruik in de keuken.

Idee

Het idee achter Cooking Elements is dat Villeroy & Boch een serie wilde ontwerpen die het koken thuis zou vereenvoudigen. De bron van inspiratie was ‘het gemakkelijk maken’. Deze serie is Cooking Elements geworden. De ideale aanvulling op een bestaand servies!

AANBIEDING

In de aanbieding is de ovenschaal met serveerschaal/deksel in het formaat 30 x 20 cm. Een ideaal formaat voor dagelijks gebruik. Nu van € 54,- voor slechts € 34,95.

Meer weten over Cooking Elements?

Kom langs in onze winkel in Leerdam of bestel het servies snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Cooking Elements en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.