Speciaal voor Pasen 2016 hebben we bij Annaservies.nl een speciale Wedgwood Edme aanbieding: ruim 35% korting op alle Wedgwood Edme eierdopjes! En natuurlijk veel meer korting op andere Edme servies items. Hier de info.

Wedgwood Edme is een heel populair servies. Het is magnetron- en vaatwasmachine bestendig en daardoor heel geschikt voor dagelijks gebruik.

Eierdopjes voor slechts € 6,95

De Wedgwood Edme eierdopjes zijn tijdloos en natuurlijk onmisbaar op een mooie paaslunch of -brunch tafel. Nu voor slechts 6,95 per stuk!

Andere aanbiedingen

Er geldt nu ook een speciale actieprijs voor de 12-delige starterset. Deze set bestaat uit:
• 4x dinerbord (26 cm)
• 4x ontbijtbord (23 cm)
• 4x papschaaltje (16 cm)

De set wordt aangeboden in cadeauverpakking! Nu voor slechts € 98,- (adviesverkoopprijs is € 140,-)

Meer over Wedgwood Edme

Edme is gemaakt uit Queen's Ware, dat in 1908 door Josiah Wedgwood werd ontworpen. Het design is ook historisch en dateert uit de Art Deco periode. Het servies is tijdloos en nog even gewild als in de jaren twintig.

Losse items

Natuurlijk zijn er ook losse items met goede kortingen van het Edme servies verkrijgbaar. Bestel deze losse producten (of de acties sets) op deze overzichtspagina van Wedgwood Edme. Alleen de aantallen invullen en klaar bent u! Wilt u alle producten direct meenemen? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam. Daar kunt u alle sets en losse items zien en direct meenemen.

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2016 of zolang de voorraad strekt want OP=OP. Check onze site voor alle andere aanbiedingen van Wedgwood serviesgoed.