Villeroy & Boch heeft talloze stijlvolle, trendy en natuurlijk tijdloze serviezen. Op de diverse serviezen van Villeroy en Boch gelden kortingen tot 30%. Hier een overzicht van deze spetterende aanbiedingen bij Annaservies.nl.

Vieux Luxembourg met korting tot 30%

Villeroy & Boch Vieux Luxembourg werd in 1768 ontworpen. In 1970 besloot Villeroy & Boch dit geweldige servies weer nieuw leven in te blazen. Ze brachten Vieux Luxembourg terug in hun serviesgoed collectie. Dit stijlvolle, witte servies heeft een blauwe opdruk, mooie vormen en een klassieke uitstraling. Vieux Luxembourg is gemaakt van Premium porselein en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

Petite Fleur met korting tot 30%

Petite Fleur is gemaakt van Premium porselein en is magnetron en vaatwasmachinebestendig. Dit servies stamt uit de 18e eeuw en is herkenbaar aan de kleine bloemetjes (viooltjes, vergeet-mij-nietjes en madeliefjes) die in het servies verwerkt zijn. Het is een lieflijk en vrolijk servies en alle serviesdelen zijn uit voorraad leverbaar.

French Garden met korting tot 30%

French Garden servies van Villeroy & Boch bestaat uit vier verschillende dessins. Op deze manier kan je als gebruiker naar hartenlust mixen en matchen. Zo is er French Garden FLEURENCE (in het midden zachtgeel met een rand van fleurig zomerfruit), French Garden ORANGE (in het midden wit met een geruite rand in zachtgeel en groen), French Garden VALENCE (in het midden zomerfruit en een zachtgele buitenrand), French Garden VIENNE (in het midden, met een zachtgele buitenrand).

Veel meer producten met een korting tot 30%

Er zijn meer acties en aanbiedingen op Villeroy & Boch producten en serviezen. Check onze site of kom langs in de winkel!