Villeroy & Boch heeft naast servies en bestek ook verschillenden lijnen met prachtige kristallen glazen in het assortiment. Een van die lijnen is de Ovid collectie. Stijlvolle rode en witte wijnglazen, waterglazen en champagneglazen. Tijdens de feestdagen is deze serie in de aanbieding. Hier de details!

Vorm glazen

Bij de Ovid serie van Villeroy & Boch zijn de rode wijnglazen nét iets breder / wijder dan de witte wijnglazen. Zo krijgt de rode wijn voldoende ‘lucht’, als deze in het glas zit. De geur van de aromatische rode wijn, komt in een breed glas beter uit. Vandaar dat de vormen tussen rood en wit bij deze serie verschillen.

Witte wijnglas

Witte wijnglazen zijn bij de Ovid serie dus iets smaller, zo blijft de witte wijn (dankzij het smalle glas) langer koel.

Meer over Ovid

De wijn-, water- en champagneglazen uit de Ovid collectie zijn gemaakt van kristal en hebben de juiste vorm voor het juiste gebruik. Daarnaast zijn de glazen vaatwasmachine bestendig.

AANBIEDING

- Set van 4 witte wijnglazen nu € 16,90
- Set van 4 rode wijnglazen nu € 16,90
- Set van 4 champagneglazen nu € 16,90
- Set van 4 waterglazen nu € 16,90
- 12-delige set (4x wit, 4x rood, 4x champagne) nu € 44,90

De glazen worden per 4 stuks verpakt en geleverd.

Wilt u deze Ovid glazen hebben? Kom langs in onze winkel in Leerdam of bestel de kristallen glazen snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Ovid, selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.