Servieswinkel Anna Servies in Leerdam is sinds kort officieel dealer van Villeroy & Boch. ‘We zijn hier natuurlijk hartstikke trots op!’, aldus een stralende Anna, eigenaresse van AnnaServies.nl. ‘Er was veel vraag naar deze serviezen en nu kunnen we ze officieel aanbieden in onze (web)winkel.’

Wereldwijd begrip

Villeroy & Boch is wereldwijd een begrip. Naast serviezen, glaswerk en besteksets zijn ze producent van o.a. sanitair, kranen, glaswerk, tegels en nog veel meer. Het merk is in de loop der jaren uitgegroeid van een hoogwaardige keramiek producent naar een volwaardig lifestyle label.

Villeroy & Boch bestek

Bij Annaservies.nl verkopen wij naast serviesgoed van dit merk ook het glaswerk en de besteksets waaronder Farmhouse Touch bestek, het bekende New Wave bestek en One.

Villeroy en boch serviesgoed

Van het servies hebben we bijna de hele collectie op voorraad. Naast losse borden, kopjes, schotels, e.d. verkopen we ook specifieke starters set voor een super interessante prijs. Hier een paar voorbeelden:

New Wave 12-delig ontbijtset voor voor 4 personen (€ 179,-)
New Wave 32-delig startersset voor 4 personen (€ 545,-)
New Wave 8-delig cappuccino set (€ 110,-)
Vieux Luxembourg 20-delig starters set (€ 265,-)
Petite Fleur 20-delig starters set (€ 265,-)
French Garden starters set 20-delig (€ 265,-)

Villeroy & Boch serviezen kopen?

Wilt u meer informatie over Villeroy & Boch serviesgoed of wilt u de Serviezen zelf bekijken? Dat kan hier online of kom langs – tijdens openingstijden – in onze showroom in Leerdam.