Nu verkrijgbaar bij Annaservies.nl: het nieuwe Villeroy & Boch Artesano Casale Blu servies! De nieuwe decoratie van dit Artesano servies doet denken aan hartje Italië. Een kleurrijk, mediterraan servies voor dagelijks gebruik, ideaal!

Het grafische design van Casale Blu is een ode aan de traditionele keramiek in majolica stijl (een oude techniek om decoratie aan te brengen op keramische werken) van het Umbrische stadje Deruta in Italië. Het servies in deze streek wordt nog steeds met de hand beschilderd volgens dergelijke patronen.

Mix & Match

Artesano Casale Blu kan je naar hartenlust mixen & matchen. Dit maakt dit servies zo bijzonder. De hoofddecoratie is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, namelijk: Alda, Bella, Carla en Dorina. De vijfde variant is de witte Artesano Original collectie.

Dankzij deze vijf varianten ontstaat een groot aantal variatiemogelijkheden die elke tafel iedere dag weer een bijzondere flair geven. Combineer eventueel de koffiekopjes en -schotels van de verschillende varianten met elkaar voor een prachtig, kleurrijk en stijlvol effect.

Voor familie en vrienden

Casale Blu doet denken aan de Italiaanse manier van leven in de landelijke streken, waarbij samen met familie en vrienden aan de keukentafel wordt genoten van de hoogwaardige Italiaanse gerechten.

Premium porselein

Dit Villeroy & Boch servies is gemaakt van hoogwaardig premium porselein. Dit porselein geeft minder kans op krassen en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Bestel het Artesano Casale Blu servies direct online of kom langs in onze winkel in Leerdam. Daar hebben wij een ruime voorraad van dit Villeroy & Boch servies en kunt u zelf bepalen welke combinatie van dessins en kleuren u wilt.