De dubbelwandige glazen van het Villery en Boch Artesano glasservies zijn prachtig! Een echte wannahave voor iedere koffie- en theeliefhebber. De koffie- en theeglazen zijn handgemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas en bieden een uitstekende warmte-isolatie. Er zijn alle soorten en maten verkrijgbaar, hier de informatie …

Elegant in vorm en materiaal

De officiële naam van dit glasservies is Villeroy & Boch Artesano Hot Beverages en kan je prima combineren met het Artesano Original aardewerk servies. Dit glaswerk biedt precies de juiste glazen voor elke koffie en thee moment en bestaat uit diverse maten glazen, tehpotten en theelichtjes. Het glaswerk heeft onverwachte creatieve details zoals een geïntegreerde thee filter in de theepot en is gemaakt van een combinatie van glas en porselein. Een functioneel servies van hoge kwaliteit met een tijdloos design. Ideaal voor iedere keuken.

Artesano glasservies

Bij Annaservies.nl verkopen wij de hele collectie van Artesano Hot Beverages. Zo hebben we verschillende maten bekers, kopjes en natuurlijk de theepotten. Bekijk het assortiment en indien gewenst kan men direct bestellen.