Placemats en onderleggers zijn er in de basis natuurlijk als bescherming van je tafel. Maar zijn ook een geweldige eyecatcher als onderdeel van je gedekte tafel. De trend volgt de lijn van de woonaccessoires en daarom zien we naast felle kleuren vooral ook veel pasteltinten. Houd je van natuurlijk? Kies dan voor de imitatieleren placemats of degene met houtlook, geweldig! Hier alle info over ASA Selection placemats en onderleggers!

Het Duitse merk ASA Selection, ook wel bekend als Home by ASA, maakt al 30 jaar lang hoogwaardige huis- en keukenaccessoires. De producten van ASA herken je gemakkelijk aan een strak en kleurrijk design. Sinds kort hebben we bij Annaservies de ASA placemats en onderleggers in ons assortiment. Geweldige producten met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

ASA Onderzetters

De onderzetters of onderleggers van home by ASA zijn gemaakt van kunstleer. De onderzetters hebben een afmeting van 10x10 cm en zijn verkrijgbaar in diverse bruin- en grijstinten en sprekende kleuren als rood, mint, wit en zwart. De ASA onderzetters zijn een stijlvolle accessoires bij een mooi gedekte tafel. ASA onderleggers zijn bijzonder stevig en gemakkelijk schoon te maken.

ASA Placemats

De placemats van ASA zijn prachtig en zijn gemaakt van diverse materialen zoals kunstleer, duurzame kunstvezels, katoen, riet en/of linnen. De ASA placemats gemaakt van duurzame kunstvezel hebben een fijngeweven structuur, zijn soepel en gemakkelijk schoon te maken. De imitatieleren placemats hebben dezelfde eigenschappen.

Alle placemats zijn hittebestendig tot 130°C en hebben een afmeting van 33 bij 46 centimeter.

Trends

De nieuwe kleuren voor dit seizoen zijn zoals eerder aangegeven pasteltinten. Maar ook poeder- en zandtinten zijn een trend. Of mix en match en maak er een mooie kleurrijke en stijlvolle tafel van.

Online bestellen

Bestel de home by ASA placemats en onderleggers direct online of kom langs in onze winkel in Leerdam. Daar hebben wij een ruime voorraad en kunt u zelf bepalen welke combinatie van dessins en kleuren u wilt.