Op zoek naar een leuk Moederdag cadeau voor 12 mei 2013? Check dan onze Emma Bridgewater Moederdag aanbiedingen. Leuk, origineel en nét even anders!

Een bloemetje cadeau!

Emma Bridgewater heeft een hele leuke lijn bekers met bloemen erop. Dat is weer eens een andere manier van ‘een bloemetje cadeau’!. Neem deze bekers of mokken met diverse bloemenprints van o.a. rozen, tulpen, lelies, klaprozen, sneeuwklokjes en noem maar op. Zo kun je zelf een eigen ‘boeket’ samenstellen.

Vogels

Meer cadeau ideeën? Helemaal leuk zijn de vogel mokken van Emma Bridgewater. De bekers zijn er in 2 maten namelijk 0,2 Ltr en 0,3 Ltr en o.a. verkrijgbaar met ene roodborstje, koolmees, kwikstaart, staartmees, kievit, zwaluw, putter en nog veel meer.

Nieuw

De nieuwe collectie vind u op onze site onder ‘nieuw’. Check hier ook eens de eierdoppen, de verschillende bordjes met print en natuurlijk de nieuwe babybordjes … echte hebbedingen!

Honden

Voor de moeders die van honden houden zijn er natuurlijk bekers en mokken met alle soorten honden erop. Bent u in het bezit van bijv. een Labrador, Cocker Spaniel, Terrier, Golden Retriever of welke andere hond dan ook, dan mag deze beker bij u in huis natuurlijk niet ontbreken.

Aardewerk

Al het serviesgoed van Emma Bridgewater is aardewerk en wordt op traditionele manier met de hand gemaakt in Engeland. Het servies is sterk genoeg voor dagelijks gebruik; het kan in de vaatwasser en magnetron. Ieder artikel is uniek omdat alle decoraties met de hand worden aangebracht. Geen enkele mok is hetzelfde. Het serviesgoed wordt – nadat de decoraties zijn aangebracht - geglazuurd en gebakken op 1100° C. Zo wordt het aardewerk supersterk en kunnen de decoraties niet meer vervagen.