Zondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Het ideale moment om moederlief eens flink in het zonnetje te zetten. Nog geen gepast cadeau kunnen vinden? Hier de Moederdag cadeau tips en persoonlijke favorieten van Anna zelf.

Favorieten

“Persoonlijk ben ik helemaal weg van deze producten. Ik zeg altijd maar: Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen”, aldus Anna Huisman van Annaservies.nl.

1. Love

Welke moeder krijgt er nu niet graag een bord of kopje met een groot hart en het woord ‘love’ erop. Deze vind je in de Ellen DeGeneres ‘Love’-collectie van Royal Doulton. Verkrijgbaar als 16-delige starterset, een set van 4 en natuurlijk als losse items.

2. Emma Bridgewater

Ook leuk als cadeau zijn de bekers van Emma Bridgewater. De pink-collectie bijvoorbeeld heeft allemaal leuke hartjes en zelfs bekers met opschriften als ‘Mum is my Hero’ of ‘Mummy’.

3. Coloured Delight

Vrolijk, kleurrijk en sfeervol. Dat zijn de Coloured Delight sfeerlichtjes van Villeroy & Boch. Een tijdloos cadeau waarmee je iedere moeder blij maakt.

4. Animals of the World

Ook heel fraai zijn de Villeroy & Boch bekers uit de serie New Wave Caffe Animals of the World. Een nieuwe collectie volledig geïnspireerd door de grootsheid van de natuur. Voor moeders die blij worden van het dierenrijk.
Liever een ander cadeau?
Gedurende de maand mei lopen er ook andere Moederdag acties en aanbiedingen. Deze zijn geldig t/m 31 mei 2017. Voor alle aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt! Dus wees er snel bij want OP=OP.