Hét perfecte glas whisky drinken? Dat kan met deze schitterende Whisky Set van Royal Doulton. Maak vakkundig het meest perfecte drankje met deze Royal Doulton Decanteerset en geniet van een goed glas whisky zoals het hoort!

Decanteer sets

Royal Doulton heeft verschillende decanteersets in het assortiment met een ronde of vierkante karaf en met wijnglazen, champagneflutes of whisky glazen. Stuk voor stuk gemaakt van het meest mooie en zuivere kristal. Want, zoals kenners wellicht weten, is het (naast geur en smaak) met name ook de kleur van de whisky die het karakter weergeeft. En de exacte kleur zie je het beste door helder en zuiver kristal.

Glaswerk

Het typische Engelse merk Royal Doulton maakt prachtig kristalwerk met zowel een traditioneel als hedendaags design. De whisky sets zijn traditioneel – zoals dit bij een goede whisky hoort – en toch ook eigentijds. Een geweldig leuk cadeau om te geven bij bijvoorbeeld een housewarming, als speciaal verjaardagscadeau, een jubileum of gewoon lekker voor jezelf.

Aanbieding

Deze prachtige 7-delige whisky decanteerset bestaat uit een mooie, stijlvolle, vierkante karaf met zes whisky glazen, verpakt in een mooie geschenkdoos. Nu van € 159,- voor slechts € 89,-.

Whisky set kopen?

Dat kan snel en gemakkelijk online. Ga naar Royal Doulton whisky set en vul het aantal in onder de afbeelding. Ga vervolgens naar het winkelmandje, hier kunt u uw bestelling afrekenen. Wilt u de decanteer set eerst zien? Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we het kristallen glaswerk van Royal Doulton staan.