De maanden september en oktober is het HERFST SALE bij Annaservies en zijn er weer spectaculaire aanbiedingen van o.a. Villeroy & Boch, Wedgwood en Royal Doulton. Nieuwsgierig? Hier meer over de aanbiedingen.

Villeroy & Boch servies korting tot 40%

Op alle het Villeroy & Boch serviesgoed geldt een korting tot wel 40%. Weten welke serviezen er exact meedoen aan deze actie? Lees dan dit artikel over de speciale acties van Villeroy & Boch Herfst 2013.

Wedgwood Solar korting tot 25%

Ook Wedgwood doet mee aan deze speciale herfst aanbiedingen. Voor Wedgwood Solar geldt een korting tot 25%.

Villeroy en Boch Oscar bestekcassette NU € 179,-

Op zoek naar Villeroy & Boch bestek? Dan is dit een superaanbieding. De Villeroy en Boch bestekcassette Oscar van € 349,- nu voor slechts € 179,-. Een 68-delig bestekset geschikt voor 12 personen.

Royal Doulton Whisky Decanteerset NU € 79,50

En als laatste de aanbieding van Royal Doulton. Een prachtige Decanteerset 7-delig van € 159,- voor slechts € 79,50. Deze Royal Doulton Seasons set bestaat uit een prachtige whiskykaraf en 6 whiskyglazen verpakt in een mooie geschenkdoos.

Online bestellen

Eén van deze aanbiedingen online bestellen? Dat kan direct via onze site. Alle aanbiedingen zijn geldig tot 3 november a.s. of zolang de voorraad strekt. OP =OP. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in Leerdam. Let op: wij hebben aangepaste openingstijden en zijn niet alle dagen open.