Zondag 19 juni 2016 is het Vaderdag. Hét moment voor een leuk en origineel cadeau voor de allerliefste papa. Bij Annaservies.nl hebben we geweldige Vaderdag aanbiedingen voor papa’s die houden van koken, borrelen en barbecueën.

Wie weet dat je er niet direct aan denkt om een origineel Vaderdag cadeau bij een servieswinkel te kopen? Toch hebben we hele leuke, stoere en onmisbare cadeaus voor iedere papa!

Barbecue cadeau tips

Geweldig is natuurlijk het Villeroy & Boch BBQ Passion servies. Een stijlvol en ook nog eens heel praktisch servies voor een gezellige barbecue.

Pasta Passion

Voor diegene die meer van Italiaans eten genieten is er Pasta Passion eveneens van Villeroy & Boch. Dit servies heeft kleine handigheidjes die het eten van pasta een stuk gemakkelijker maken. Laat je verrassen!

Villeroy & Boch Ovid glazen

Maak een gezellig etentje af met een paar mooie, stijlvolle wijn- en waterglazen. De Ovid-serie bestaat uit kristallen rode wijnglazen, witte wijnglazen en waterglazen. De prijs is per 4 stuks.

Vaderdag 2016 kado tips

Meer Vaderdag cadeau tips? Wat dacht je van een Villeroy & Boch Piemont bestekcassette 60 delig / 9 persoons (van € 894,- voor € 570); een Villeroy & Boch New Wave steakmessenset (van € 59,90 NU € 32,95) of Villeroy & Boch Caffe Club bekers (van € 9,90 NU € 5,95). Of check Annaservies.nl voor meer leuke, verrassende en originele producten.