Amazonia Anmut van Villeroy & Boch is een prachtig en herkenbaar kleurrijk servies. De wildernis en de tropen staan centraal en de schilderingen op ieder item zijn adembenemend. Dit servies is gemakkelijk te combineren met de witte serviezen van Villeroy & Boch. Meer weten of deze kleine kunstwerkjes? Hier alle informatie.

Amazonia

Een tafel gedekt met het Amazonia servies trekt zo onmiddellijk de aandacht van jong en oud. Ieder item van het servies heeft een prachtige schildering van groene blaadjes, vogels en kleurrijke bloemen. Ieder item uit de collectie is afgezet met een delicaat gouden randje.

Amazonia Anmut

Amazonia Anmut heeft dezelfde schilderingen als het Amazonia servies, maar is in de basis een Anmut servies. Dit servies herkent men aan de ronde vormen. Dus de borden, schoteltjes en dergelijk van het Amazonia Anmut servies zijn rond in plaats van vierkant.

Kwaliteit

Amazonia Anmut is gemaakt van Premium Bone Porselein. Het servies is geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine.

Actie

Tijdens de actieperiode geven we bij Annaservies.nl een flinke korting op alle bekers: van € 29,90 voor slechts € 19,95.

Voor alle aanbiedingen geldt: geldig van 8 juli t/m 15 augustus 2016 of zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want OP=OP. Bestel direct online of kom langs in onze showroom!