De glazen uit de Dressed Up collectie van Villeroy & Boch zijn kleurrijk, decoratief en zijn ideaal voor de afwisseling. De waterglazen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Combineer ze met ander glaswerk of een mooi servies voor een eigentijdse stijl. Check hier onze Winter Sale aanbieding!

30% korting

Tijdens de Winter Sale geven we 30% korting op alle Villeroy & Boch Dressed Up glazen.

Multifunctioneel

Deze Dressed Up glazen zijn ideaal voor gebruik in huis, op kantoor en natuurlijk als woonaccessoires. Gebruik ze voor een glas frisdrank of water, een kleine snack, als penhouder of zet er een paar verse snijbloemen in voor een decoratief effect!

Leuk cadeau

De glazen worden verpakt in een kleurrijke geschenk doos. Verras bijvoorbeeld je geliefde erbij voor Valentijnsdag of je moeder met Moederdag. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Aanbieding

De aanbieding geldt tot 3 maart 2017 of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij want OP=OP. Het glaswerk wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Meer weten?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we veel glaswerk staan en kunt u rustig rondkijken. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel het glaswerk dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Dressed Up en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.