Het is nog herfst, maar voordat je het weet staat Kerst 2017 voor de deur. Een heerlijke tijd wanneer we niet alleen het huis omtoveren in kerstsferen, maar ook de tafel klaarmaken voor kerstdiners, kerstontbijten en natuurlijk kerstlunches en -brunches. Dit kan o.a. met een geweldig kerstservies van Villeroy & Boch. Onder de naam ‘Villeroy & Boch Christmas’ vind je verschillende leuke kerstserviezen met ieder een eigen doel. Hier alle kerstserviezen op een rijtje.

Winter Bakery Delight

Het ideale servies voor alle taarten en baksels die je rond de feestdagen op tafel set. Het kerstservies Winter Bakery Delight bestaat uit een grote verscheidenheid aan schaaltjes, potten en etagères. Maak het af met Winter Bakery Decoration, een lijn bestaande uit prachtige ornamenten, schaaltjes en kandelaars.

Toy’s Delight

Een vrolijk en speels servies dat helemaal past bij de kerstsfeer in huis. De unieke serviesstukken van Toy’s Delight passen bij de dagen vóór Kerst en natuurlijk de kerstdagen zelf. Het servies Toy's Delight bestaat uit o.a. bekers, borden, kopjes en schotels, een antipasti set, schaaltjes, cake- en broodschalen, een suikerpot, eierdopjes, etagères, gebaksbordjes, soepkoppen, een theepot, slaschalen, serveerschalen, sauskommen, ontbijtbordjes, kandelaars en ga zo maar door. Een heel compleet servies voor een gezellige kerst!

Porseleinen kerstballen

Wist je dat er ook kerstballen van Villeroy & Boch verkrijgbaar zijn? De kerstballen zijn gemaakt van porselein en vind je onder de naam Christmas Balls. Decoratieve en prachtig beschilderde kerstballen voor in de boom, maar ook zeer decoratief in huis. Het leuke is dat deze kerstballen ‘open’ kunnen. Tip: gebruik ze als bijv. cadeauverpakking voor een klein, origineel kerstcadeautje.

Onder de naam ‘My Christmas Tree’ vind je nog meer leuke en nostalgische kerstornamenten voor in de boom of in huis.

Christmas Toy en nog veel meer

Naast de serviezen en de kerstballen heeft Villeroy & Boch nog een aantal andere leuke kerst-series in de collectie zoals Christmas Accessoires, Christmas Light, Christmas Toys, Fairytale Park, Mini Christmas Village, Nostalgic Christmas Market, Nostalgic Light, Nostalgic Melody, Nostalgic Ornaments, Star Bowls, Toy’s Fantasy en Winter Specials.

Kerstservies kopen?

Onze Kerstmarkt 2017 is open! Nieuwsgierig? Bekijk de Villeroy & Boch Christmas lijnen hier online of kom langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we prachtige gedekte showtafels met al deze serviezen in echte kerstsfeer. Geniet van al dit moois en laat je verrassen!