Haal dit voorjaar de lente in huis met Villeroy & Boch. Met deze slogan introduceert Villeroy en Boch de nieuwe lente trends 2013 op het gebied van serviesgoed en tafelcultuur. Hierbij de handige tips en ideeen van Dhr. Kai Steffan, directeur van de divisie Tafelcultuur van Villeroy en Boch.

Gekleurde glazen

Geef een gedekte tafel nét een beetje meer lente gevoel en gebruik gekleurde glazen in combinatie met uw eigen servies. Mooie, heldere en trendy kleuren van glaswerk kunnen een tafel ineens een heel eigen look geven. In ons assortiment hebben wij o.a. Boston Coloured en natuurlijk Colour Concept Glass. Combineer dit bijv met het tijdloze, witte Anmut, Modern Grace of Manoir servies en maak er een sprankelende nieuwe, vrolijk gekleurde tafel van die perfect past bij elke aangelegenheid.

Bloemenprints

Bij lente denken we vooral aan vrolijke, kleurrijk bloemen. Dek de tafel met een mooi bloemenservies voor een optimaal lentegevoel. Bij Villeroy en Boch zijn er diverse lijnen met fijne bloemenprints en subtiele pasteltinten. Experimenteer bijv. met het mooie en trendy Mariefleur Gris of het Mariefleur Basic servies. Maar ook Amazonia, Delia, Flora, Iris, Jade of het vrolijke Wonderful World geven een tafel een vrolijke noot!

Creativiteit

Tot slot de laatste tip, blijf steeds creatief. Neem bijvoorbeel een gekleurd drinkglas en plaats daar een mooi lente boeket in. Zet dit op uw lente tafel en voilà … meer lente kunt u niet in huis halen!

Interesse in Villeroy en Boch serviesgoed? Wij hebben bijna de gehele collectie op voorraad, waarvan ook een groot deel serviezen die uit collectie zijn. Voor deze laatste geldt: wees er snel bij want OP=OP en ze worden niet meer gemaakt!