Het Spring Awakening servies van Villeroy en Boch is precies zoals de naam al aangeeft: een voorjaarsservies waarbij je de lente ziet ontluiken. Spring Awakening is een fris, vrolijk en kleurrijk servies dat je helemaal in de lentestemming brengt. Daarnaast past dit servies heel mooi op de paastafel. Multifunctioneel en geschikt voor dagelijks gebruikt. Hier alles over Spring Awakening.

Decoratie

De decoraties op het Spring Awakening servies bestaat voornamelijk uit lentebloemen. We zien veel traditionele lentebloemen zoals narcissen, tulpen, korenbloemen en madeliefjes. De kleuren zijn heel divers en dat geeft dit servies ook een heel herkenbare en unieke uitstraling.

Vormen en design

Het servies is herkenbaar aan de ronde vormen die in sommige gevallen doen denken aan bloemblaadjes. Het heeft een stijlvol, klassiek en tijdloos design.

Assortiment

Het assortiment bestaat uit borden (ontbijt-, diner-, diep, et cetera), kopjes en schoteltjes, een melkkannetje, suikerpot, serveerschalen, een peper- en zoutstelletje en nog veel meer bijzondere en fraaie items.

Eye-catchers

De eye-catchers van dit servies zijn:
1. een drie-laags etagère
2. een prachtige gebakschaal op voet

Pasen

Mocht u het servies als Paasservies willen gebruiken dan zijn er hele leuke eierdopjes met paashazen, een peper en zoutstel met paaseieren waar u het Spring Awakening servies mee kunt uitbreiden. Zo maakt u van uw voorjaarsservies een kleurrijk en vrolijk paasservies!
Spring Awakening kopen?
Wilt u het Spring Awakening servies eerst zien voordat u het koopt? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam of bekijk de collectie online in onze webwinkel. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail.