Nog een week en dan is het Kerst. Gedurende deze maanden hebben we altijd spectaculaire aanbiedingen en acties op heel veel Wedgwood serviezen. Dit jaar geven we 30% korting op het populaire Wedgwood Edme servies én het Wedgwood Solar servies. Wees er snel bij, want OP=OP.

Wedgwood Edme

Het Edme servies is misschien wel het populairste Wedgwood servies. Het werd rond 1908 ontworpen door Josiah Wedgwood en is gemaakt uit Queen’s Ware. Wedgwood kreeg in 1766 van koningin Charlotte het recht om de eretitel ‘Queen’s Ware’ te gebruiken. Deze eretitel was voor aardewerk serviesgoed voorzien van een roomkleurig glazuur.

Wedgwood Solar

Het Wedgwood Solar servies heeft een strak, tijdloos design en laat alle gerechten schitterend uitkomen op de mooie borden, schotels en serveerschalen. Het Solar servies is ontworpen door Tom Kellogg, bekend van bijvoorbeeld Rolls Royce, Studebaker en natuurlijk Porsche.

Voor dagelijks gebruik

Zowel het Edme als het Solar servies zijn voor dagelijks gebruik. Deze serviezen zijn vaatwasmachinebestendig.

ACTIE

Deze 30% kortingsactie loopt tot 31 december 2016 of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want OP=OP.

Meer weten?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we alle serviezen staan en kunt u rustig rondkijken. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel het servies dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Wedgwood Edme of Wedgwood Solar en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.