Na ruim 7 jaar met veel plezier aan de Parmentierstraat in Leerdam te hebben gezeten met onze winkel, wordt het nu écht tijd om te verhuizen. De ruimte wordt te klein. Dat betekent dat we toe zijn aan een nieuwe fase: kortom we gaan verhuizen naar een ander pand in Leerdam. Om deze stap te kunnen maken, zijn we genoodzaakt de fysieke winkel tijdelijk te sluiten.

Doorgroeien

Onze insteek is om de organisatie zo aan te passen dat we door kunnen groeien. Om dit mogelijk te maken, verhuizen we met Annaservies.nl naar een groter pand in Leerdam vlakbij het oude pand. De fysieke winkel zal daarom tijdelijk sluiten, de webshop blijft uiteraard gewoon open! Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht.

Nieuwe locatie

De nieuwe showroom opent op maandag 12 oktober 2015 haar deuren aan de Nijverheidstraat 22, 4143 HM in Leerdam. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om onze nieuwe winkel te komen bekijken!

GRATIS verzending boven de 50 euro

Om het ongemak van de sluiting te compenseren, verzenden wij alle bestellingen boven de 50 euro tussen 23 september en 13 oktober GRATIS om u daarna weer als vanouds – maar vanaf een nieuwe locatie – van dienst te kunnen zijn.

Tot snel in onze nieuwe winkel op de Nijverheidstraat 22 in Leerdam.