Serviezen kopen? Hier handige tips voor het kopen van nieuw serviesgoed

U staat op het punt serviesgoed te kopen. Dan is het handig u zelf de volgende vragen te stellen. Wil ik aardewerk serviesgoed of porseleinen serviesgoed? Wil ik een servies van een speciaal merk zoals Wedgwood, Royal Doulton, Royal Albert, Emma Bridgewater of Villeroy & Boch? Wil ik klassiek serviesgoed of juist strak serviesgoed? Of wil ik een servies in een bepaalde kleur of vorm, zoals borden vierkant of rond? Kan mijn servies in de vaatwasser of magnetron? Wilt u een tafelservies, ontbijtservies of theeservies. Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen die van invloed zijn op het kopen van serviesgoed of speciale serviezen. Beantwoord deze vragen voor uzelf en het kopen van serviesgoed dat bij u past zal vlot verlopen! Hier enkele tips voor het kopen van serviesgoed en/of serviezen.

De juiste uitstraling van serviezen, een uitdaging bij het kopen van serviesgoed!

De uitstraling van uw serviesgoed is heel belangrijk. Bent u een liefhebber van wit of gekleurde serviezen? Gaat uw voorkeur uit naar strak serviesgoed (denk bijvoorbeeld aan Wedgwood Jasper Conran) of juist de Engelse klassieke serviezen (zoals het serviesgoed van Wedgwood Amherst, Cornucopia, Queens Plain, Celestial Platinum, Nature, Sarah's Garden, Edme, White China, Jasper Conran Chinoiserie, Jasper Conran Pinstripe of Jasper Conran White, etc.). Houdt u van modern serviesgoed dan zijn de Villeroy & Boch serviezen misschien meer geschikt. Denk aan bijv. Villeroy & Boch New Wave, Villeroy & Boch New Cottage Basic, Villeroy & Boch Artesano, Villeroy & Boch Caffe Club, Villeroy & Boch Cera, Villeroy & Boch Amazonia, Villeroy & Boch Flow en Villeroy & Boch Modern Grace. Denk goed na over uw voorkeur voor u overgaat tot het kopen van serviezen. Dit vergemakkelijkt uw zoektocht!

Serviesgoed in de vaatwasser? Met moderne serviezen moet dat lukken

Maakt u thuis gebruik van een vaatwasser? Let dan goed op: niet elk serviesgoed kan in de vaatwasser! Antiek serviesgoed mag absoluut niet in de vaatwasser. Maar ook serviezen met een decor dat boven het glazuur is aangebracht wordt ten strengste afgeraden om in uw afwasmachine te stoppen. De nieuwere serviezen zijn vaak van alle gemakken voorzien, maar hoe zit het bij serviesgoed met decoraties in goud en zilveren randen in de serviezen? Deze serviezen kunt u beter met de hand afwassen. Ons advies? Gebruik niet te veel afwasmiddel en was uw serviesgoed niet op een te hoge tempratuur.

Serviezen en de magnetron? Bepaald serviesgoed kan er tegen
Als laatste... warmt u maaltijden of dranken graag op in de magnetron? Vraagt u zich dan goed af of  uw serviesgoed daar wel tegen kan. Ook hier geldt; serviesgoed met goud- of zilverdecoraties of serviezen met kleuren in de decoratie die metaaldeeltjes bevatten,  mogen absoluut  niet in de magnetron! Wilt u er zeker van zijn dat uw bord of beker niet beschadigt in de magnetron? Laat u zich dan goed voorlichten door de verkoper! Verschillende serviezen zijn geschikt voor de magnetron, maar andere serviezen absoluut niet! 
Serviezen kopen? Uw serviesgoed online bestellen kan ook!
Voor meer informatie of vragen over serviezen of serviesgoed kopen, komt u langs in de winkel of kijkt u op onze site AnnaServies.nl. Wij hebben vele serviezen op voorraad staan. Onze specialiteit is serviesgoed dat niet overal verkrijgbaar is, zoals serviezen die uit productie zijn. Heeft u speciale vragen over serviesgoed of serviezen? Kom dan langs of bel. Wij helpen u graag verder met het aanvullen van uw serviesgoed en het bestellen van de juiste serviezen!
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt annaservies.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren